ONline Bardejov

OD Centrum po rekonštrukcii rozšíri svoje predajné plochy

OD Centrum po rekonštrukcii rozšíri svoje predajné plochy

Popri rekonštrukcii fasády, práce na južnej strane objektu odhalili dostavbu nového podlažia pod strechou v podlubí, ktoré bolo v minulosti zastavané rozšírením prízemnej časti úžitkovej plochy predajne potravín a prevádzky mobilného operátora.


Oceľové nosníky umožnia rozšíriť úžitkovú plochu obchodného domu na jeho prvom nadzemnom podlaží. Zástavbou vrchnej časti sa prekryje priznaná masívna železobetónová konštrukcia, ktorá bola dlhé roky špecifikom tejto stavby. Žlté piliere s nosníkmi a stropnou konštrukciou už po rekonštrukcii nebudú súčasťou exteriéru stavby. Určite pozitívny prínos rekonštrukcie. Počkajme si ešte na výsledné materiálové prevedenie fasády.

Výraznejšou stavebnou premenou prejde aj vstupná časť do objektu. Veríme, že projektant myslel aj na bezbariérový prístup do nadzemného podlažia v podobe výťahu, ktorý v pôvodom riešení obchodného domu, otvoreného v roku 1986, chýbal.


FOTOGALÉRIA:


SÚVISIACI ČLÁNOK:

Spracoval: M.M.

Podobné príspevky

guest
0 (KOMENTÁRE)
Inline Feedbacks
View all comments
0
Pridajte komentár pod článkom. Ďakujeme!x
()
x