ONline Bardejov

OBRAZOM: Nový vstupný priestor pred evanjelickým cintorínom pred dokončením

OBRAZOM: Nový vstupný priestor pred evanjelickým cintorínom pred dokončením

Dokončilo sa dláždenie chodníkov, výsadba vzrastlej zelene a zostáva dokončiť sadové úpravy v časti zelených plôch. Vo finále ešte priestor doplní mobilár.


Atypickým riešením je uloženie betónovej dlažby do kruhu v centrálnej časti predvstupnej zóny do cintorína. Toto riešenie je ešte umocnené farebnými variáciami dlažby. Namiesto nudného vstupu vzniklo akési mini námestíčko. S novým osvetlením a lavičkami vznikol celkom atraktívny priestor. Tomuto riešeniu aj napriek prvotnému rozčarovaniu z výrubu stromov, nie je čo vytknúť. Veríme, že po tejto úvodnej fáze sa bude pokračovať v dobudovaní oplotenia po zvyšnom obvode cintorína a plechové oplotenie bude trvalo minulosťou.


FOTOGALÉRIA:


SÚVISIACI ČLÁNOK:

Spracoval: M.M.

Ohodnoť článok

Hodnotíte kliknutím na hviezdičku!

Priemerné hodnotenie / 5. Hlasov:

Zatiaľ žiadne hlasy. Buďte prvý!

Podobné príspevky

guest
0 (KOMENTÁRE)
Inline Feedbacks
View all comments
0
Pridajte komentár pod článkom. Ďakujeme!x